top of page

RETOURBELEID

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de producten retour te sturen. Het volledige orderbedrag wordt dan gecrediteerd. Alleen de kosten voor het retourzenden zijn voor eigen rekening. Indien je gebruikmaakt van je herroepingsrecht, dien je het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking te retourneren aan de ondernemer. 

 

Stappenplan Retourneren

1. Als je twijfelt of niet tevreden bent over je poster, stuur dan zo snel mogelijk een e-mail met een foto van de poster naar ons, samen met je vraag of opmerking. Stuur het naar info@daringdutchdesigners.nl en we zullen zo snel en adequaat mogelijk reageren. Misschien is er nog een andere oplossing dan retourneren.

2. Als je toch wilt retourneren, controleer dan eerst of jouw retour aan de volgende voorwaarden voldoet:

De poster moet onbeschadigd zijn 

De poster moet worden teruggestuurd in de originele verpakking.

3. Stuur een e-mail naar info@daringdutchdesigners.nl met als onderwerp 'retour' en geef aan welk product je wilt retourneren en bij voorkeur ook waarom (vergeet niet je ordernummer te vermelden). Doe dit uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst. Ruilen voor een ander artikel of een tegoedbon is natuurlijk ook mogelijk! Vermeld dit dan in de e-mail.

 

4. Na ontvangst van je e-mail ontvang je instructies voor het retourneren van je bestelling in je mailbox.

 

5. Verpak de poster eenvoudig in de originele verpakking. Retouren moeten altijd worden verzonden met een kopie van de betreffende e-mailwisseling bij de geretourneerde items, zodat wij weten van wie het pakketje afkomstig is en om welke artikelen het gaat. Als deze niet is bijgevoegd, kunnen wij je retour helaas niet garanderen, accepteren of in behandeling nemen. Daring Dutch Designers is niet aansprakelijk voor posters die door onzorgvuldig verpakken van de retourzending defect zijn geraakt.

 

6. Schrijf het retouradres op de verpakking:

Daring Dutch Designers

T.a.v. Klantenservice

Fazantenkamp 259

3607CM Maarssen

Nederland

7. Frankeer je pakketje voldoende; deze kosten zijn voor eigen rekening. We verzoeken je dringend om je pakje met track & trace te versturen. Met track & trace kunnen we goed volgen waar het pakje is. Dit is ook de veiligste manier, zodat zowel jij als wij zeker weten dat het pakketje Daring Dutch Designers in Maarssen zal bereiken.

8. Na goede ontvangst van je retour storten wij het bedrag direct terug of sturen we een vervanging.

bottom of page