top of page

KLANTENSERVICE

 • Hoeveel bedragen de verzendkosten?
  Alle verzendingen binnen Europa zijn gratis. Mocht je een bestelling willen plaatsen buiten Europa neem dan even een kijkje op onze internationale webshop: www.daringdutchdesigners.com .
 • Wat is de verwerkingstijd voor mijn bestelling en hoe lang is mijn pakket onderweg?
  Over het algemeen worden alle bestellingen binnen 2 tot 6 werkdagen verwerkt en verzonden. Zodra een artikel is verzonden, ontvang je een melding met een track & trace code. De verzending van je bestelling duurt doorgaans 2 tot 6 werkdagen. Je kunt je bestelling volgen via de tracking informatie die je per e-mail ontvangt zodra jouw pakket is verzonden.
 • Hoe worden de posters verzonden?
  Alle posters worden zorgvuldig verpakt om een veilig transport tijdens de verzending te garanderen. Posters worden verzonden in driehoekige dozen van kraftpapier om een veilige levering te garanderen en het gebruik van plastic doppen te vermijden. Onze drukkerij maakt zoveel mogelijk gebruik van lokale vervoerders.
 • Ik heb een fout gemaakt in mijn bestelling, wat nu?
  Zodra je je bestelling hebt geplaatst zetten we deze door naar onze drukkerij. Neem zo snel mogelijk contact met ons op via info@daringdutchdesigners.nl, wie weet kunnen we de bestelling nog aanpassen voordat deze gedrukt is.
 • Wat is jullie retourbeleid?
  Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de producten retour te sturen. Het volledige orderbedrag wordt dan gecrediteerd. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Indien je gebruikmaakt van je herroepingsrecht, dien je het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking te retourneren aan ons. Neem voor het retour sturen even contact met ons op via email: info@daringdutchdesigners.nl
 • Mijn bestelling is beschadigd aangekomen, wat nu?
  Allereerst excuses voor het ongemak. Neem contact met ons op via e-mail info@daringdutchdesigners.nl en stuur ons: (1) een duidelijke afbeelding(en) van de beschadigde print(s) (2) afbeeldingen van de verpakking (beschadigd of onbeschadigd). We komen zo snel mogelijk bij je terug om dit op te lossen.
 • Is het ook mogelijk een poster in Inches te bestellen?
  Zeker weten! Wij verkopen poster in inches via onze internationale webshop: www.daringdutchdesigners.com Daar hebben we de volgende opties beschikbaar: 8x10, 11x14, 12x16, 12x18, 16x20, 18x24, 20x30 en 24x36.
 • Hoe werken formaten voor twee- en drieluik posters?
  De maten vermeld voor alle twee- en drieluik posters vertegenwoordigen elk van de twee of drie afzonderlijke posters waaruit het kunstwerk bestaat. Dus, bestel je bijvoorbeeld een drieluik van 50x70cm? Dan zul je 3 posters van ieder 50x70cm ontvangen.
 • Welke maten hebben jullie voor vierkante posters?
  Op dit moment kunnen wij onze vierkante posters aanbieden in de volgende inch formaten: 10x10 inch = 25,4x25,4 cm 12x12 inch = 30,5x30,5 cm 14x14 Inch = 35,6x35,6 cm 16x16 inch = 40,6x40,6 cm 18x18 inch = 45,7x45,7 cm
 • Welke soorten afdrukopties zijn beschikbaar?
  Op dit moment bieden we alleen posters van museumkwaliteit aan. Je favoriete ontwerp wordt gedrukt op dik mat papier. Elke poster is bedrukt met een multicolor inkjet techniek op waterbasis om de kwaliteit te waarborgen. Wil je jouw kunstwerk toch graag op een andere manier hebben afgedrukt? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.
 • Hoe kan ik mijn prints inlijsten zonder ze te beschadigen?
  We raden aan om de posters uit te pakken en ze een dag of twee op een veilige plaats te laten rusten. Een andere optie is om ze plat neer te leggen en een boek aan elk uiteinde te plaatsen, zorg ervoor dat je dit op een harde, vlakke ondergrond doet om kreuken te voorkomen. Daarna zal het inlijsten een stuk makkelijker gaan!
 • Hoe kan ik contact met jullie opnemen?
  Contact opnemen kan via het contact formulier onder aan de website, via de chatfunctie op de website of door een mailtje te sturen naar: info@daringdutchdesigners.nl
bottom of page